تقدیر و تشکر معاون امور آزمون‌های سازمان سنجش کشور از معاون آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه ایلام

معاون امور آزمون‌های سازمان سنجش آموزش کشور با ارسال پیامی از دکتر  نعمتی معاون آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه و مجموعه عوامل برگزاری آزمون سراسری 1399 به جهت برگزاری موفقت‌آمیز این آزمون در دانشگاه ایلام تقدیر و تشکر بعمل آورد.

به گزارش روابط عمومی، دکتر رضا محمدی معاون امور آزمون‌های سازمان سنجش آموزش کشور؛ با ارسال پیامی از زحمات و پی‌گیری‌های دکتر مصطفی نعمتی معاون آموزش و تحصیلات تکمیلی و نماینده تام‌الاختیار سازمان سنجش در دانشگاه و مجموعه عوامل برگزاری آزمون سراسری در دانشگاه ایلام به جهت برگزاری مطلوب و موفقیت‌آمیز آزمون سراسری 1399، تقدیر و تشکر بعمل آورد.

بنا به این گزارش: در سال جاری با توجه به وجود پدیده کروناویروس، داوطلبان و خانواده‌های آنان حساسیت خاصی در این زمینه داشتند، که در این راستا معاونت آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه ایلام بعنوان متولی برگزاری این آزمون‌ها، با اجرای کامل و دقیق دستوالعمل‌های سازمان سنجش، پروتکل‌های بهداشتی و رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی و اتخاذ تدابیر صحیح، به خوبی توانست بخشی از آزمون سراسری 1399، آزمون کارشناسی ارشد و آزمون دکتری را در استان ایلام با امنیت کامل و با موفقیت برگزار نماید.

این گزارش می‌افزاید: دانشگاه ایلام هر سال عملکرد خوبی در برگزاری آزمون‌های کشوری دارد و برای همین بارها مسؤولین سازمان سنجش کشور و مقامات استانی رضایت کامل خود را از عملکرد دانشگاه ایلام در این زمینه ابراز داشته‌اند.