قابل توجه دانشجویان دوره های تحصیلات تکمیلی دانشگاه ایلام

به اطلاع دانشجویان عزیز دوره‌های تحصیلات تکمیلی دانشگاه ایلام می‌رساند، آخرین فرصت دفاع پایان‌نامه و رساله دانشجویان تحصیلات تکمیلی در نیمسال دوم (1400/1401) روز پنجشنبه 1401/06/31 خواهد بود. از آنجا که فاصله زمانی ما بین تأیید فرم درخواست دفاع توسط مدیر گروه آموزشی  و زمان دفاع از پایان نامه/رساله، حداقل باید 14 روز باشد، لذا آخرین مهلت ثبت درخواست دفاع در سامانه گلستان حداکثر روز پنجشنبه 1401/06/17 می‌باشد و دانشجویان پس از تاریخ یاد شده امکان دفاع در نیمسال جاری را نخواهند داشت.

ضمناً دانشجویانی مجاز به انجام دفاع خواهند بود، که قبل از ثبت درخواست دفاع در سامانه گلستان، همانند جویی را با درصد مجاز (30 درصد) انجام داده و پرینت نتیجه همانندجویی و فرم تأییدیه استاد راهنما را به کارشناس تحصیلات تکمیلی دانشگاه تحویل نمایند.

مدیریت تحصیلات تکمیلی دانشگاه ایلام