پیام تسلیت دکتر علی‌محمدی رئیس دانشگاه ایلام به مناسبت درگذشت دکتر عبدالخالق کیخاوندی

در پی درگذشت دکتر عبدالخالق کیخاوندی رئیس اسبق دانشگاه علوم پزشکی ایلام و از پزشکان حاذق و متعهد استان ایلام، دکتر علی‌محمدی رئیس دانشگاه ایلام پیام تسلیتی صادر کرد.

به گزارش روابط عمومی، متن پیام دکتر علی‌محمدی به شرح ذیل است:

بسم الله الرحمن الرحیم

«وَ بَشِّرِ الصَّابِرِینَ الَّذِینَ إِذَا أَصَابَتْهُمْ مُصِیبَةٌ قَالُوا إِنَّا لِلَّهِ وَإِنَّا إِلَیْهِ رَاجِعُونَ»

خبر درگذشت برادر عزیز جناب آقای دکتر عبدالخالق کیخاوندی رئیس اسبق دانشگاه علوم پزشکی ایلام و از پزشکان حاذق، متعهد و بااخلاق استان ایلام موجب تاثر فراوان اینجانب گردید.

خدمات آن فقید سعید به مردم شریف استان ایلام فراموش ناشدنی است. فقدان این استاد عزیز را خدمت مردم شریف استان ایلام، جامعه محترم پزشکی و دانشگاهی استان و خانواده معزز آن مرحوم، تسلیت عرض نموده و از درگاه پروردگار متعال برای آن مرحوم، غفران الهی و برای بازماندگان صبر و اجر خواستارم.

طاهر علی محمدی

رئیس دانشگاه ایلام