کسب رتبه "ب" نشریه علوم سبزی‌ ها دانشگاه ایلام برای دومین سال پیاپی

نشریه علوم سبزی‌ها دانشگاه ایلام  در ارزیابی 1400 کمیسیون نشریات وزارت علوم، توانست رتبه علمی (ب) را کسب کند.

به گزارش روابط عمومی، این نشریه علمی - پژوهشی بعنوان یکی از هشت مجله‌ی علمی - پژوهشی در رشته‌ی باغبانی، نخستین شماره‌ی خود را در سال 1394 منتشر کرد و در اردیبهشت ماه سال  1398 موفق به دریافت تأییدیه و عنوان علمی - پژوهشی از دفتر ارزشیابی نشریات کشور گردید. سپس، با تغییر شیوه‌ی ارزشیابی نشریات، با تلاش مستمر مدیر مسئول، سردبیر، اعضای هیأت تحریریه و کارشناس زحمتکش و فعال نشریه، نشریه‌ی علوم سبزی‌ها در سال 1399 موفق به دریافت رتبه‌ی «ب» گردید، که در سال 1400 نیز  با ادامه انتشار مقالات کیفی  و رعایت استانداردهای لازم، این نشریه برای دومین سال متوالی موفق به اخذ رتبه‌ی «ب» شد.

کسب رتبه کسب رتبه