درخش دانشجویان تکواندوکار دانشگاه ایلام در پانزدهمین المپیاد فرهنگی ورزشی دانشگاه‌ های کشور

دانشجویان دانشگاه ایلام سه مقام سومی رشته تکواندو پانزدهمین المپیاد فرهنگی ورزشی دانشگاه‌های کشور را کسب کردند.

به گزارش روابط عمومی،  آقایان امیر سالار امیری‌فر و آرمان شیری‌پور دانشجویان کارشناسی رشته علوم ورزشی دانشگاه ایلام در پانزدهمین المپیاد فرهنگی ورزشی دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی کشور، که به میزبانی دانشگاه تبریز برگزار گردید، در رشته تکواندو  پسران موفق به کسب مقام سوم شدند.

همچنین در بخش دختران، خانم هدیه سلطانی دانشجوی کارشناسی‌ علوم ورزشی دانشگاه مقام سوم این دوره از مسابقات را کسب کرد.

درخش دانشجويان تکواندوکار دانشگاه ايلام در پانزدهمين المپياد فرهنگي ورزشي دانشگاه‌ هاي کشور درخش دانشجويان تکواندوکار دانشگاه ايلام در پانزدهمين المپياد فرهنگي ورزشي دانشگاه‌ هاي کشور