پیام تسلیت دکتر علی محمدی رئیس دانشگاه ایلام به مناسبت درگذشت دکتر عادل آذر

دکتر علی‌محمدی رئیس دانشگاه ایلام با صدور پیامی درگذشت دکتر عادل آذر مشاور رئیس جمهور و رئیس موسسه عالی آموزش و پژوهش مدیریت و برنامه‌ریزی، نماینده اسبق مردم ایلام در مجلس شورای اسلامی و عضو هیأت امنای دانشگاه ایلام را تسلیت گفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه ایلام، متن پیام دکتر علی‌محمدی رئیس دانشگاه به شرح ذیل است:

خبر درگذشت جناب آقای دکتر عادل آذر مشاور رئیس جمهور و رئیس موسسه عالی آموزش و پژوهش مدیریت و برنامه‌ریزی،  نماینده اسبق مردم ایلام در مجلس شورای اسلامی و عضو هیأت امنای دانشگاه ایلام موجب تأسف و تأثر فراوان اینجانب گردید.

آن مرحوم سالیان متمادی در کسوت استادی با تدریس و تألیف کتب متعدد و تربیت شاگردان فراوان و نیز در مناصب مختلف اجرایی، خدمات فراوان و تأثیرگذاری را از خود به یادگار گذاشت.

بی شک خدمات ارزشمند آن استاد فرهیخته در هیأت امنای دانشگاه ایلام فراموش ناشدنی است. اینجانب ضایعه‌ی درگذشت این دانشمند فرزانه را خدمت مردم شریف استان ایلام، جامعه دانشگاهی استان، خانواده معزز آن مرحوم، دانشجویان و دوستدارانش، صمیمانه تسلیت و تعزیت عرض نموده و از درگاه خداوند سبحان برای آن زنده‌یاد، رحمت و مغفرت واسعه و برای بازماندگان صبر جمیل و اجر جزیل مسألت می‌نمایم.

طاهر علی‌محمدی

رئیس دانشگاه ایلام