بازدید رئیس دانشگاه از روند ثبت ‎نام پذیرفته‎ شدگان ورودی جدید کارشناسی

رئیس دانشگاه با حضور در محل ثبت نام دانشجویان ورودی  جدید کارشناسی در سال 1398، با پذیرفته شدگان و خانوادههایشان گفت و گو کرد.

به گزارش روابط عمومی، همزمان با اولین روز از ثبت نام دانشجویان ورودی جدید کارشناسی دانشگاه ایلام در سال 1398، صبح امروز دکتر علیاکبری رئیس دانشگاه با همراهی دکتر نعمتی معاون آموزش و تحصیلات تکمیلی، دکتر شیرخانی معاون فرهنگی و دکتر صیدی سرپرست معاونت دانشجویی از چگونگی و مراحل ثبت نام این دانشجویان بازدید بعمل آوردند.

رئیس دانشگاه به محض ورود به محل ثبت نام، با حضور در جمع پذیرفته شدگان و خانواده هایشان، ضمن بیان وضعیت آموزشی و امکانات رفاهی دانشگاه ایلام و پاسخ به دغدغههای والدین، ابراز امیدواری نمود که دانشجویان ورودی جدید، بتوانند مسیر پیشرفت و کسب مدارج علمی را در دانشگاه ایلام طی نمایند.

دکتر علی اکبری در ادامه ضمن بازدید از مراحل مختلف ثبت نام و دیدار با مسئولین ثبت نام، بر تسریع در روند ثبت نام دانشجویان ورودی جدید تأکید کرد و خواستار پاسخگویی شفاف به دانشجویان و خانوادههای ایشان گردید.

گفتنی است، ثبت نام اینترنتی از پذیرفته شدگان آزمون سراسری 1398 دوره کارشناسی دانشگاه ایلام از روز سه شنبه 26 شهریور 1398 لغایت روز جمعه 29 شهریور 1398 بصورت غیرحضوری انجام گرفت و ثبت نام حضوری بر اساس حروف الفبای خانوادگی در روزهای شنبه 30 شهریور، یکشنبه 31 شهریور و دوشنبه اول مهرماه انجام خواهد گرفت.