ایده علمی استاد مشاور انجمن علمی دانشجویی علوم جنگل ایده برتر در دومین جشنواره دانشمندان و اندیشمندان جوان شد

به گزارش خبرنگار فرهنگی، ایده علمی دکتر مهدی حیدری، استاد مشاور انجمن علمی دانشجویی علوم جنگل و خانم مهری خسروی دانشجوی دکتری تحت راهنمایی ایشان با عنوان «تولید کودزیستی برای ارتقای خصوصیات مرفوفیزلوژیک بلوط ایرانی» با همکاری ارزنده دکتر علیخانی و دکتر مصلح ارانی اساتید محترم دانشگاه تهران و یزد در دومین جشنواره دانشمندان و اندیشمندان جوان از بین 547 ایده به عنوان یکی از ایده های برتر گروه علوم زیستی این جشنواره برگزیده شد.

این جشنواره با مشارکت پارک علم و فناوری دانشگاه تهران و بنیاد نیکوکاری جمیلی زیر نظر وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در آذر ماه سال جاری برگزار شد.

این طرح با هدف تولید کودزیستی برای ارتقای خصوصیات مرفوفیزلوژیک بلوط ایرانی در شرایط تنش خشکی طراحی شده است.

دکتر حیدری ابراز امیدواری کرد در حال حاضر مراحل اولیه این پروژه علمی در حال انجام است و امید است با حمایت دانشگاه اجرایی و به تولید محصول دانش بنیان منجر شود.

ايده علمي استاد مشاور انجمن علمي دانشجويي علوم جنگل ايده برتر در دومين جشنواره دانشمندان و انديشمندان جوان شد