جشن بزرگ دانشجویی به مناسبت میلاد پیامبر (ص) و امام جعفر صادق (ع) برگزار شد

جشن بزرگ دانشجویی به مناسبت میلاد پیامبر (ص) و امام جعفر صادق (ع) و هفته وحدت با حضور و استقبال گسترده دانشجویان برگزار گردید.

به گزارش خبرنگار فرهنگی، جشن بزرگ دانشجویی به مناسبت میلاد پیامبر (ص) و امام جعفر صادق (ع) و هفته وحدت با حضور حجت الاسلام غیاثی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، دکتر شیرخانی، معاون فرهنگی و اجتماعی، دکتر امامی پور، مدیرکل امور فرهنگی، دکتر عباسی، مدیر اجرایی، نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، آقای فتاحی، مدیر روابط عمومی و جمع زیادی از دانشجویان شب شنبه 97/09/03 در محل سالن آیت اله حیدری برگزار گردید.

اجرای کمدین برتر دانشجویی، مسابقه و جایزه و موسیقی از برنامه های این جشن بود.