کارگاه تخصصی آموزش بهره وری در تعاونی های عشایری در دانشگاه برگزار گردید

کارگاه تخصصی آموزش بهره وری در تعاونی ­های عشایری با حضور 60 نفر از مدیران عامل اتحادیه تعاونی های امور عشایری استان های خوزستان، چهارمحل و بختیاری، اصفهان و ایلام در دانشگاه برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، مدیریت برنامه، بودجه و تحول اداری و بهره وری در سال 1397 اقدام به برگزاری پنج دوره کارگاه آمو.زشی برای ادارات و سازمان های استان نموده است و در این راستا کارگاه تخصصی آموزش بهره وری در تعاونی­ های عشایری با حضور دکتر سلاورزی، سرپرست مدیریت برنامه، بودجه، تحول و بهره وری دانشگاه و 60 نفر از مدیران عامل اتحادیه تعاونی های امور عشایری استان های خوزستان، چهارمحل و بختیاری، اصفهان و ایلام رزهای سه شنبه و چهارشنبه هفته گذشته در  محل سالن فرزانگان برگزار گردید.

در این کارگاه، دکتر سلاورزی، سرپرست مدیریت برنامه، بودجه، تحول و بهره روی دانشگاه، ضمن خیرمقدم به میهمانان و حاضرین در این کارگاه، با تأکید بر لزوم آموزش مفاهیم بهره وری در تعاونی ها در شرابیط کنونی کشور و اهمیت جایگاه تعاونی ها بعنوان یکی از بخش های سه گانه اقتصادی ایران، در کنار بخش دولتی و خصوصی، بویژه در جامعه عشایری کشور بعنوان یکی از اقشار تأثرگذار در سربلندی کشور به حوزه های سیاسی و اقتصادی تأکید نمودند.

در ادامه دکتر نعمت الله شیری و خانم دکتر مژگان خوشمرام از گروه کارآفرینی و توسعه روستایی به تدریس پرداختند.

کارگاه تخصصي آموزش بهره وري در تعاوني هاي عشايري در دانشگاه برگزار گرديد کارگاه تخصصي آموزش بهره وري در تعاوني هاي عشايري در دانشگاه برگزار گرديد