انعقاد قرارداد مابین دانشگاه ایلام و بیمارستان کوثر برای ارائه خدمات به دانشجویان

به همت معاونت دانشجویی، قراردادی مابین دانشگاه ایلام و بیمارستان کوثر شهر ایلام برای ارائه خدمات به دانشجویان منعقد گردید.

به گزارش روابط عمومی، بنا به اعلام دکتر میراب بالو سرپرست امور دانشجویی، با توجه به امکانات و کادر مجرب پزشکی و پرستاری بیمارستان کوثر ایلام، به همت معاونت دانشجویی و به منظور تکریم دانشجویان، قراردادی مابین دانشگاه ایلام و بیمارستان کوثر منعقد گردید که دانشجویان عزیز دانشگاه می توانند از خدمات این بیمارستان در زمینه مراجعه به پزشک، نمونه گیری و آزمایش، نوار قلب، تزریقات و وصل سرم با تخفیفات 50 الی 100 درصدی استفاده نمایند.

انعقاد قرارداد مابين دانشگاه ايلام و بيمارستان کوثر براي ارائه خدمات به دانشجويان