همایش پیاده روی دانشگاهیان دانشگاه ایلام به مناسبت هفته تربیت بدنی برگزار گردید

به مناسبت هفته تربیت بدنی، همایش پیاده روی دانشگاهیان دانشگاه ایلام از محل مزار شهدای گمنام به طرف زمین چمن دانشگاه برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی، همایش پیاده روی دانشگاهیان دانشگاه ایلام، ساعت 30;8 صبح امروز از مقابل مزار شهدای گمنام به طرف زمین چمن دانشگاه برگزار گردید.

در این همایش که با حضور رئیس دانشگاه، معاونین، مدیران، مدیر تربیت بدنی، اعضای هیأت علمی، کارکنان و دانشجویان برگزار شد، شرکت کنندگان بر مزار شهدای گمنام دانشگاه حاضر شدند و با ذکر صلوات و فاتحه یاد شهدای گمنام دانشگاه را گرامی داشتند و پس از طی کردن مسیر سازمان مرکزی، پروژه راه های دسترسی و خوابگاه های دانشجویی در زمین چمن دانشگاه حضور یافتند.

در  خاتمه این همایش دکتر علی اکبری، رئیس دانشگاه ضمن گرامیداشت هفته تربیت بدنی و تشکر از حضور دانشگاهیان در این همایش پیاده روی، بر توسعه ورزش همگانی و قهرمانی در دانشگاه ایلام تأکید کرد.

در پایان این مراسم از برندگان مسابقات ورزشی هفته تربیت بدنی تقدیر گردید و از چهار نفر از حاضرین در همایش، که به سئوالات مطرح شده پاسخ درست را ارائه کردند؛ هدایایی اهداء شد.