آزمون استخدامی وزارت نیرو در دانشگاه ایلام برگزار گردید

آزمون استخدامی وزارت نیرو با حضور 426 داوطلب در دانشگاه ایلام برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی،در چند سال اخیر آزمون استخدامی اکثر ادارات و سازمان های استان و آزمون ها و کنکور سراسری در دانشگاه ایلام برگزار می گردد و در همین راستا، آزمون استخدامی وزارت نیرو (شرکت های وابسته غیردولتی،توزیع نیروی برق، آب و فاضلاب شهری و مدیریت تولید برق - نیروگاه) در سال 1397 مربوط به استان ایلام، با حضور 426 داوطلب شامل 114 نفز زن و 312 نفر مرد،  صبح روز پنجشنبه مورخ 97/07/26 در محل دانشکده ادبیات و علوم انسانی برگزار گردید.