شما از نسخه قدیمی مرورگر خود استفاده می کنید و قادر به مشاهده صحیح این سایت نخواهید بود.
لطفاً مرورگر خود را به روز نمایید
دانلود آخرین نسخه مرورگرها

راهیابی ایده‌ی دانشجوی دانشگاه ایلام به مرحله نهایی دومین رویداد ملی ایده بازار خوراکی و نوشیدنی کشور

ایده ی آقای محمد فتاحی،  دبیر انجمن علمی دانشجویی علوم و مهندسی صنایع غذایی به مرحله نهایی دومین رویداد ملی ایده بازار خوراکی و نوشیدنی کشور راه یافت.

  به گزارش روابط عمومی، آقای محمد فتاحی،  دبیر انجمن علمی دانشجویی علوم و مهندسی صنایع غذایی با ارائه ایده استفاده از پودر کامل عدسک آبی در صنایع غذایی، به مرحله نهایی دومین رویداد ملی ایده بازار خوراکی و نوشیدنی کشور راه یافت.

  دومین رویداد ملی ایده بازار خوراکی و نوشیدنی با همکاری وزارت بهداشت، سازمان غذا و دارو و دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، 23 آبان در دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار می گردد.

   در این رویداد ضمن ارائه ایده‌های منتخب در حوزه خوراک و نوشیدنی، نشستی با عنوان "بررسی چالش‌ها، ظرفیت‌ها و فرصت‌های پیش روی صنعت خوراک و نوشیدنی"، با حضور صنعتگران فعال در این حوزه و نمایندگانی از نهاد های مسئول برگزار خواهد شد.

این ایده بازار یک زیست بوم دانش بنیان است که همواره به دنبال شناسایی ایده‌های برتر و برقراری تعامل میان دانشگاه و صنعت بوده است.