ایده ی آقای محمد فتاحی، دبیر انجمن علمی دانشجویی علوم و مهندسی صنایع غذایی به مرحله نهایی دومین رویداد ملی ایده بازار خوراکی و نوشیدنی کشور راه یافت.
به گزارش روابط عمومی، آقای محمد فتاحی، دبیر انجمن علمی دانشجویی علوم و مهندسی صنایع غذایی با ارائه ایده استفاده از پودر کامل عدسک آبی در صنایع غذایی، به مرحله نهایی دومین رویداد ملی ایده بازار خوراکی و نوشیدنی کشور راه یافت.
دومین رویداد ملی ایده بازار خوراکی و نوشیدنی با همکاری وزارت بهداشت، سازمان غذا و دارو و دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، 23 آبان در دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار می گردد.
در این رویداد ضمن ارائه ایدههای منتخب در حوزه خوراک و نوشیدنی، نشستی با عنوان "بررسی چالشها، ظرفیتها و فرصتهای پیش روی صنعت خوراک و نوشیدنی"، با حضور صنعتگران فعال در این حوزه و نمایندگانی از نهاد های مسئول برگزار خواهد شد.
این ایده بازار یک زیست بوم دانش بنیان است که همواره به دنبال شناسایی ایدههای برتر و برقراری تعامل میان دانشگاه و صنعت بوده است.