حضور گسترده دانشگاهیان دانشگاه ایلام در راهپیمایی 13 آبان

دانشگاهیان دانشگاه ایلام با حضور گستره خود در راهپیمایی 13 آبان، با آرمان های امام (ره) و انقلاب اسلامی تجدید بیعت کردند.

به گزارش روابط عمومی، دانشگاهیان دانشگاه ایلام همگام با آحاد مردم و سایر ارگان ها و سازمان های دولتی، همچون سالیان گذشته در راهپیمایی یوم الله 13 آبان شرکت کردند و با سر دادن شعارهای «مرگ بر آمریکا»، « مرگ بر اسرائیل»،  «مرگ بر آل سعود» و اعلام انزجار از استکبار جهانی و ایادی آنها، با آرمان های حضرت امام خمینی (ره) و مقام معظم رهبری مدظله العالی و انقلاب اسلامی تجدید بیعت کردند.