کسب مقام اول گروه اعزامی دانشکده فنی و مهندسی در استارت آپ گذر از پیک 98

تیم برقرار متشکل از دانشجویان دانشکده فنی و مهندسی در استارت آپ گذر از پیک 98 موفق به کسب مقام اول شد.

به گزارش روابط عمومی، رویداد کارآفرینی «گذر از پیک مصرف برق سال 98» با معرفی تیم های برگزیده ارائه دهنده برترین ایده نوآورانه به منظور کاهش پیک مصرف برق در سال 1398در دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب خاتمه یافت.

بنا به این گزارش در این رویداد کارآفرینی تعداد 95 تیم شرکت کننده در قالب 40 ایده به رقابت پرداختند که در پایان روز نخست این رویداد تعداد 6 ایده بر مبنای رأی شرکت کنندگان و تعداد 6 ایده بر مبنای انتخاب منتورها، برای رقابت در مرحله نهایی برگزیده و نهایتاً تعداد 45 نفر در قالب 12 تیم برای رقابت وارد مرحله نهایی شدند.

در روزپایانی این رویداد و با داوری ایده های ارائه شده توسط هیئت داوران رویداد، از میان 12 تیم شرکت کننده تیم «برقرار» متشکل از آقایان سعید صیادی، امیر رضا صادقی، پوریا کیهانی، شعیب میرکی و خانم مریم اسلامی از دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه ایلام و با حمایت شرکت توزیع نیروی برق ایلام موفق به کسب مقام اول شد.

کسب مقام اول گروه اعزامي دانشکده فني و مهندسي در استارت آپ گذر از پيک 98 کسب مقام اول گروه اعزامي دانشکده فني و مهندسي در استارت آپ گذر از پيک 98