انتصاب دو تن از اعضای هیات علمی دانشگاه ایلام به عضویت در شورای فرهنگ عمومی استان ایلام

حجت الاسلام و المسلمین مهدی اکبر نژاد و دکتر بهروز سپیدنامه اعضای هیات علمی دانشگاه ایلام بعنوان عضو شورای فرهنگ عمومی استان ایلام  منصوب شدند.

به گزارش روابط عمومی، طی احکام جداگانه‌ای از سوی دکتر سید عباس صالحی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و رییس شورای فرهنگ عمومی کشور، حجت الاسلام و المسلمین مهدی اکبر نژاد دانشیار دانشکده الهیات و معارف اسلامی و دکتر بهروز سپیدنامه استادیار دانشکده ادبیات و علوم انسانی به مدت دو سال بعنوان «شخصیت فرهنگی عضو شورای فرهنگ عمومی استان ایلام» منصوب گردیدند.

انتصاب دو تن از اعضاي هيات علمي دانشگاه ايلام به عضويت در شوراي فرهنگ عمومي استان ايلام