کسب عنوان نایب قهرمانی تیم فوتسال کارکنان دانشگاه در اولین دوره مسابقات فوتسال کارکنان منطقه پنج ورزش دانشگاه‎های کشور

تیم فوتسال کارکنان دانشگاه ایلام در اولین دوره مسابقات فوتسال کارکنان منطقه پنج ورزش دانشگاههای کشور، موفق به کسب عنوان نایب قهرمانی شد.

به گزارش روابط عمومی، تیم فوتسال کارکنان دانشگاه ایلام در اولین دوره مسابقات فوتسال کارکنان منطقه پنج ورزش دانشگاههای کشور که با حضور دانشگاه های رازی کرمانشاه، لرستان، کردستان، آیت الله بروجردی،  و دانشگاه ایلام، به میزبانی دانشگاه آیت‌الله بروجردی برگزار شد، موفق به کسب عنوان نایب قهرمانی شد.

دکتر نبی شمسایی، دکتر مجید میراب بالو، سعید مرادی، طاهر شکروندی، جعفر زرگوش، حسین محمدی، کامران نیازی، طیب سیفی،سعید نوروزی و وحید شرفی اعضای تیم فوتسال کارکنان دانشگاه ایلام در این دوره از مسابقات بودند.

روابط عمومی دانشگاه این موفقیت را به اعضای تیم و همه دانشگاهیان عزیز تبریک عرض می نماید و برای تیم فوتسال کارکنان دانشگاه آرزوی موفقیت های بیشتر را در میادین ورزشی دارد.

کسب عنوان نايب قهرماني تيم فوتسال کارکنان دانشگاه در اولين دوره مسابقات فوتسال کارکنان منطقه پنج ورزش دانشگاه‎هاي کشور