تیم گروه حسابداری دانشگاه ایلام موفق به کسب عنوان سوم مسابقات لیگ ستارگان بورس گردید

تیم گروه حسابداری دانشگاه ایلام به سرپرستی دکتر مهرداد نعمتی، موفق به کسب عنوان سوم مسابقات لیگ ستارگان بورس گردید.

به گزارش روابط عمومی، در سومین دوره مسابقات لیگ ستارگان بورس که با حضور 65 تیم دانشگاهی داخلی و خارجی برگزار گردید، تیم گروه حسابداری دانشگاه ایلام به سرپرستی دکتر مهرداد نعمتی در یک رقابت 50 روزه، موفق به کسب عنوان سوم گردید.

در سری مسابقات لیگ ستارگان بورس، شرکت اطلاع رسانی و خدمات بورس در تلاش است با سنجش توانایی دانشجویان، جامعه دانشگاهی را با بازار سرمایه آشنا نماید و همچنین مهارت های مورد نیاز برای فعالیت در این بازار را به جامعه هدف خود یعنی دانشجویان بشناساند.