درخشش دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه ایلام در بیست و دومین جشنواره‌ی سراسری تولیدات مراکز استانی صدا و سیما

پایاننامهی کارشناسی ارشد دانشجوی دانشگاه ایلام در بیست و دومین جشنواره‌ی سراسری تولیدات مراکز استانی صدا و سیما حائز رتبه سوم شد.

به گزارش روابط عمومی، پایان‌نامه‌ی تحصیلی خانم «شیما برزردی» دانشجوی کارشناسی ارشد رشته‌ی مطالعات فرهنگی دانشگاه ایلام با عنوان «سبک زندگی در سریال‌های سیمای مرکز ایلام» به راهنمایی دکتر یارمحمد قاسمی و مشاوره دکتر صدیقه پیری در بیست و دومین جشنواره‌ی سراسری تولیدات مراکز استانی صدا و سیما حائز رتبه سوم کشوری شد.

این جشنواره از تارخ 25 لغایت 28 مرداد 1398 در استان خراسان شمالی برگزار گردید.

درخشش دانشجوي کارشناسي ارشد دانشگاه ايلام در بيست و دومين جشنواره‌ي سراسري توليدات مراکز استاني صدا و سيما