اطلاعیه اعطای جوایز تحصیلی بنیاد ملی نخبگان به دانشجویان برتر استان ایلام

به اطلاع دانشجویان عزیز می‌رساند بنیاد ملی نخبگان بر اساس آیین‌نامه "پشتیبانی از فعالیت‌های علمی و فرهنگی دانشجویان مستعد تحصیلی کشور" در سال تحصیلی 99-1398 اعتبارها و تسهیلاتی را به دانشجویان مستعد دانشگاه‌ها و مراکز آموزش‌عالی کشور اعطا می‌کند.

ثبت نام دانشجویان فعلی دانشگاه‌ها، از پنجم تیر ماه تا تاریخ 15 مردادماه و دانشجویان نو ورود، در مهر ماه سال جاری خواهد بود.

دانشجویان متقاضی بهره‌مندی از این پشتیبانی‌ها، لازم است اطلاعات خود را در سامانه اطلاعاتی بنیاد به نشانی: sina.bmn.ir، بارگذاری و سپس گزینه «درخواست بررسی پرونده برای بهره‌مندی از پشتیبانی‌های دانشجویی» را در بخش «ثبت درخواست‌های» سامانه انتخاب کنند.

تلفن تماس: 08432242000

وبگاه بنیاد: ilam.bmn.ir