کارشناس آزمایشگاه مرکزی دانشگاه ایلام موفق به اختراع پماد حاصل از عصاره هیدروالکلی گیاهی گردید

بعد از هفت سال تلاش، آقای رضا هوشمندفر کارشناس آزمایشگاه مرکزی دانشگاه ایلام موفق به اختراع و ثبت «پماد حاصل از  عصاره هیدروالکلی گیاهی» گردید

به گزارش روابط عمومی، آقای رضا هوشمندفر کارشناس آزمایشگاه مرکزی دانشگاه ایلام در این زمینه، گفت: شیوع دیابت در ایران در بین افراد بالغ 11 درصد و در خاورمیانه 14 درصد است که  آمار مربوط به ایران بسیار نگران‌کننده است.

وی افزود: بر طبق آمار در سال 1396 بالغ بر 12 درصد جمعیت بالای 18 سال کشور به دیابت مبتلا بودهاند که در این میان زنان بیش از مردان مستعد ابتلا به این بیماری می باشند.

آقای هوشمندفر، اضافه کرد: با توجه به تمام مشکلاتی که در این زمینه وجود دارد و با عنایت به سال رونق تولید ملی، بر آن شدیم تا در زمینه ترمیم زخمهای دیابت که هزینههای درمانی سرسامآوری را بر مردم و جامعه پزشکی تحمیل میکند و منجر به قطع عضو در افراد دیابتی میگردد، با استفاده از گیاهان دارویی بومی منطقه پماد حاصل از  عصاره هیدروالکلی گیاه بدون هیچگونه استفاده از آنتی بیوتیک یا ترکیبات شیمیایی ثبت اختراع گردید.

کارشناس آزمایشگاه مرکزی دانشگاه ایلام، تأکید کرد: این پماد دارای اثرات معجزه آسا و غیرقابل مقایسه با داروهای رایج در ای زمینه میباشند، لذا نتیجه 7 سال تحقیق و پژوهش موفقیت در ثبت این دارو میباشد که امیدواریم با کسب مجوز از وزارت بهداشت بتوانیم آن را وارد چرخه دارویی کشور نماییم.

گواهی ثبت اختراع

کارشناس آزمايشگاه مرکزي دانشگاه ايلام موفق به اختراع پماد حاصل از  عصاره هيدروالکلي گياهي گرديد