رئیس دانشکده ادبیات و علوم انسانی: رشته کارشناسی تاریخ در دانشگاه ایلام دایر گردید

با موافقت شورای گسترش آموزش عالی وزارت علوم: رشته کارشناسی تاریخ در دانشگاه ایلام دایر گردید و اولین دوره پذیرش دانشجو در این رشته در مهرماه سال جاری انجام خواهد گرفت.

به گزارش روابط عمومی، دکتر سیاوش یاری رئیس دانشکده ادبیات و علوم انسانی با اعلام این خبر بیان داشت: نظر به اینکه استان ایلام دارای سابقه تاریخی و تمدنی از عهد باستان تا دوران معاصر است و آثار و نشانه‎های تاریخی و تمدنی  در آن وجود دارد، راه‎اندازی رشته تاریخ در دانشگاه ایلام همیشه از مطالبات دوستداران تاریخ و فرهنگ بوده است و در این راستا راه‎اندازی این رشته در دستور کار قرار گرفت و با پی‎گیری‎هایی که بعمل آمد و با حمایت‎های دکتر علی اکبری رئیس محترم دانشگاه، در نهایت  شورای گسترش آموزش عالی وزارت علوم در اوایل ماه جاری با صدور مجوز راه‎اندازی کارشناسی رشته تاریخ برای دانشگاه ایلام موافقت بعمل آورد که ان شاء الله  اولین دوره پذیرش دانشجو در این رشته در مهر ماه سال جاری انجام خواهد گرفت.

دکتر یاری درباره  شرایط تحصیل در این رشته، اظهار داشت: برای قبولی در این رشته دروس تخصصی تاریخ و جغرافیا در کنکور از ضریب بالاتری برخوردارند و دانشجویان در مقطع کارشناسی این رشته بدون هیچ گرایشی می‎بایست در 4 سال تحصیلی، 135 واحد درسی را بگذرانند.

رئیس دانشکده ادبیات و علوم انسانی، افزود: فارغ التحصیلان این رشته در مقطع کارشناسی می‎توانند در  گرایش‎های این رشته در مقطع ارشد شامل تاریخ ایران باستان، تاریخ ایران اسلامی، تاریخ اسلام، تاریخ تشیع، مطالعات خلیج فارس، تاریخ انقلاب اسلامی  و تاریخ عمومی جهان به ادامه تحصیل بپردازند.