حکم مدیریت دکتر محمدرضا شیرخانی در سمت معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه ایلام تمدید گردید

حکم مدیریت دکتر محمدرضا شیرخانی استادیار دانشکده ادبیات و علوم انسانی در سمت معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه ایلام به مدت دو سال تمدید گردید.

به گزارش روابط عمومی، طی حکمی از سوی دکتر علیاکبری رئیس دانشگاه، حکم مدیریت دکتر محمدرضا شیرخانی استادیار دانشکده ادبیات و علوم انسانی و از اساتید باسابقه دانشگاه در سمت معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه ایلام از تاریح 1398/01/16به مدت دو سال تمدید گردید.

رئیس دانشگاه در این حکم خواستار اهتمام برای ارتقاء سطح کیفی شاخصِ خدمات این معاونت و تحقق اهداف و شاخص‌های برنامه استراتژیک پنج ساله دانشگاه (1400-1396) و تلاش برای تحقق رسالت دانشگاه در پیشتازی، قانون‌مداری، پاسخگویی، مأموریت‌گرایی، اخلاق‌مداری، خلاقیت و کارآفرینی شده است.

روابط عمومی دانشگاه ایلام برای دکتر شیرخانی آرزوی موفقیت دارد.