تمدید حکم مدیریت دکتر فاضل پوراحمد در سمت مدیر گروه آموزشی بافت‎شناسی و میکروب‎شناسی

حکم مدیریت دکتر فاضل پوراحمد در سمت مدیر گروه آموزشی  بافتشناسی و میکروبشناسی به مدت دو سال تمدید گردید.

به گزارش روابط عمومی، طی حکمی از سوی دکتر علی اکبری رئیس دانشگاه، حکم مدیریت دکتر فاضل پوراحمد در سمت مدیر گروه آموزشی بافتشناسی و میکروبشناسی از تاریخ 1397/08/29 با حفظ مسئولیت­‌های آموزشی و پژوهشی و سِمَت ریاست دانشکده پیرادامپزشکی، به مدت دو سال تمدید گردید

رئیس دانشگاه در این حکم خواستار ارتقاءِ بیش از پیش سطح کیفی شاخص‌های خدمات گروه و تلاش برای تحقق رسالت دانشگاه در قانون‌مداری، پاسخگویی، مأموریت‌گرایی، اخلاق‌مداری و خلاقیت شده است.