قهرمانی تیم والیبال کارکنان دانشگاه ایلام در مسابقات کارکنان منطقه پنج کشور

تیم والیبال کارکنان دانشگاه ایلام در مسابقات  منطقه پنج کشور به مقام قهرمانی دست یافت و  به مسابقات کشوری  راه یافت.

به گزارش روابط عمومی، در جریان مسابقات قهرمانی والیبال کارکنان دانشگاه های منطقه پنج کشور که با حضور چهار تیم و بصورت دوره ای  و به میزبانی دانشگاه ایلام برگزار شد، تیم دانشگاه ایلام با غلبه ی دو بر صفر بر تیم های دانشگاه های رازی کرمانشاه، آیت الله بروجردی و لرستان با مربیگری بهنام سلیمان نژادموفق به کسب عنوان قهرمانی شد و به مسابقات کشوری راه یافت.

دکتر مصطفی نعمتی، قدرت شکوهنده، جهانبخش خورانی، غفار صالحی، احسان سهیلی، جمال جعفری، یاسر سلیمانی، طاهر شکروندی، بهرام قنبری، شمس الله رحیمی، علیرضا خبازی و حسین محمدی اعضای تیم والیبال کارکنان دانشگاه ایلام در این دوره از مسابقات بودند.

روابط عمومی دانشگاه این موفقیت را به اعضای تیم و همه دانشگاهیان عزیز تبریک عرض می‎نماید و برای تیم والیبال کارکنان دانشگاه آرزوی موفقیت های بیشتر را در میادین ورزشی دارد.

قهرماني تيم واليبال کارکنان دانشگاه ايلام در مسابقات کارکنان منطقه پنج کشور