مشاور وزیر علوم: ارتباطات و پی‎گیری‎هایی خاص دکتر علی‎اکبری و تیم کاری‎اش در توسعه دانشگاه ایلام نقش کلیدی داشته است

دکتر شمسبخش مشاور وزیر و مدیرکل وزارتی وزارت علوم در نشست با هیأت رئیسه دانشگاه ایلام، تأکید کرد: ارتباطات و پیگیریهایی خاص دکتر علیاکبری و تیم همراهش در توسعه دانشگاه ایلام نقش کلیدی داشته است که امید دارم این روند همچنان ادامه داشته باشد.

به گزارش روابط عمومی، دکتر  مسعود شمسبخش مشاور وزیر و مدیرکل وزارتی وزارت علوم در نشست با هیات رئیسه دانشگاه ایلام که صبح روز پنج شنبه 1398/03/23 در محل دفتر ریاست دانشگاه برگزار گردید، با اشاره به روند توسعه دانشگاه ایلام، بیان داشت: به واسطه تعلقخاطری که به دانشگاه ایلام دارم، تصویری احتمالی از پیشرفت و توسعه دانشگاه ایلام در ذهنم وجود داشت که خوشبختانه در جریان بازدید این دو روز متوجه شدم این توسعه بخوبی اتفاق افتاده که در اینجا به سهم خودم از تمام کسانی که در طول سالهای گذشته در این زمینه متحمل زحمت شدهاند کمال تقدیر و تشکر را دارم.

دکتر شمسبخش، با اشاره به بازدید خود از پروژه ساختمان توسعه دانشکده ادبیات و علوم انسانی، ضمن تشکر از سازمان مدیریت و برنامهریزی استان ایلام برای تأمین اعتبارت این پروژه از محل ردیفهای استانی، از روند پیشرفت آن ابراز خرسندی نمود و خواستار اتمام و پی‌گیری بیشتر برای تکمیل آن گردید.

مشاور وزیر علوم، افزود: اگر آنچه که درباره راهاندازی برج فناوری در این مکان مد نظر است تحقق یابد و واحدهای فناور و مرکز جوار در این مرکز مستقر شود، همه دانشجویان، جوانان و مردم استان ایلام میتوانند از امکانات و ظرفیتهای آن استفاده نمایند.

دکتر شمسبخش با تقدیر از زحمات دکتر علیاکبری و هیات رئیسه دانشگاه ایلام، تأکید کرد: انصافاً آقای دکتر علیاکبری و تیم همکارش بواسطه ارتباطات و پیگیریهایی که دارند برای توسعه و ارتقاء جایگاه دانشگاه ایلام زحمت زیادی متقبل شدهاند که امید دارم همین روند ادامه پیدا کند.

مشاور وزیر و مدیرکل وزارتی وزارت علوم با اشاره به اهمیت دانشگاههای غرب کشور در ارتباط و همکاری با کشور عراق، اظهار کرد: برای توسعه همکاریهای علمی و بین المللی با کشور عراق، پاسخ به نیازها و ارتقاء توان علمی و اجرایی تحصیل کردههای این کشور باید بصورت ویژه دانشگاههای غرب کشور و از جمله دانشگاه ایلام تقویت شوند تا ضمن پاسخگویی به نیازهای کشور عراق؛ با تربیت نسل جوان تحصیکرده در این کشور به واسطه تاثیرگذاری که  دارند، خطر جنگ و خسارت مربوط به آن را برای همیشه از مرزهای غربی کشور دور شود.