ترم تابستان 98-97 در دانشگاه ایلام برگزار می‎گردد + شرایط و مدارک مورد نیاز

با هدف حل مشکل دانشجویان دانشگاه ایلام و سایر دانشگاهها و مراکز آموزش عالی کشور، ترم تابستان 98-97 در دانشگاه ایلام برگزار میگردد.

دانشگاه ایلام همانند سالهای گذشته و همراه با بعضی دیگر از دانشگاههای کشور، در تابستان سال جاری با هدف حل مشکل دانشجویان دانشگاه ایلام و سایر دانشگاهها و مراکز آموزش عالی کشور، اقدام به برگزاری ترم تابستانی مینماید.

بنا به این گزارش علاوه بر دانشجویان دانشگاه ایلام، دانشجویان سایر دانشگاهها نیز با ارائه معرفینامه از دانشگاه مبدأ میتوانند در این دوره شرکت نمایند.

شرایط و ضوابط:

1- حداکثر واحد انتخابی 6 واحد می‎باشد.

2- نیمسال تابستانی حذف و اضافه و حذف اضطراری ندارد.

3- ارائه معرفی نامه دانشگاه مبدأ که در آن دروس مورد تأیید ذکر شده باشد، الزامی است.

4- کلاسها مطابق تقویم آموزشی و بصورت حضوری برگزار خواهد شد.

5- شهریه ثابت و متغیر برابر جدول مربوطه دریافت خواهد شد.

6- شهریه خوابگاه برای دانشجویان متقاضی برابر تعرفه تعیین شده دریافت خواهد شد.

7- شهریه دریافتی پس از ثبت نام به هیچ وجه مسترد نخواهد شد، مگر اینکه کلاس به حد نصاب نرسد.

8- چنانچه کلاسی به حد نصاب نرسد، تشکیل نخواهد شد (حد نصاب تشکیل کلاس 10 نفر می باشد).

9- لیست دروس ارائه شده متعاقباً از طریق همین سایت اعلام خواهد شد.

10- ارائه دروس غیر از دروس معرفی شده (عمومی و پایه)، با پیشنهاد دانشجویان متقاضی و به شرط حد نصاب قابل بررسی است، لذا دانشجویان متقاضی درخواستهای خود را به همراه اسامی متقاضیان و شماره تماس تا قبل از شروع ثبت نام به شماره 2227032-0843 فاکس نمایند.

11- محل تشکیل کلاسها دانشکده کشاورزی میباشد.

مدارک مورد نیاز جهت ثبت نام دانشجویان مهمان:

1- موافقت نامه (معرفی نامه رسمی) دانشگاه مبدأ

2- کپی شناسنامه

3- کپی کارت ملی

4- اصل و کپی کارت دانشجویی

5- دو قطعه عکس

تقویم آموزشی:

1-ثبت نام و انتخاب واحد: 98/04/15 لغایت 98/04/17

2-تشکیل کلاسها: 98/04/22 لغایت 98/05/31

3-زمان برگزاری امتحانات: 98/06/02 لغایت 98/06/06

تذکر: ثبت نام بصورت حضوری و با ارائه مدارک مورد نیاز می باشد.

شهریه دروس:

شهریه خوابگاه:

دانشگاه برای دانشجویان متقاضی، خوابگاه در نظر گرفته است که شهریه خوابگاه 4/000/000 ریال میباشد.

آدرس:

ایلام – خیابان پژوهش- دانشگاه ایلام- اداره کل امور آموزشی دانشگاه ایلام

تلفن:

08459241293 دورنگار: 2227032-0843

تذکر:

جهت دریافت اطلاعات تکمیلی به سایت اینترنتی دانشگاه ایلام به آدرس www.ilam.ac.ir مراجعه فرمایید.

اداره کل آموزش دانشگاه ایلام