سخنرانی دکتر مسعود بازگیر استادیار دانشگاه ایلام بصورت ویدئو کنفرانس برای اساتید و دانشجویان دانشگاه واسط عراق

سخنرانی دکتر مسعود بازگیر استادیار دانشگاه ایلام با موضوع ترکیب فیزیکی و شیمیایی ذرات گرد و  خاکهای چند استان کشور عراق بصورت ویدئو کنفرانس برای اساتید و دانشجویان دانشگاه واسط عراق ارائه گردید.

به گزارش روابط عمومی، با هماهنگی و برنامه ریزی گروه جغرافیا ی دانشکده علوم انسانی دانشگاه واسط عراق؛ سخنرانی دکتر مسعود بازگیر عضو هیات علمی دانشکده کشاورزی و مدیر امور پژوهش و فناوری دانشگاه، به صورت ویدئو کنفرانس درباره ترکیب فیزیکی، شیمیایی و کانی شناسی رسی ذرات گرد و خاک و خاک های چند استان کشور عراق برای اساتید و دانشجویان دانشگاه واسط برگزار گردید.

در ابتدای این سخنرانی رییس دانشگاه واسط، ضمن تشکر از اهتمام دکتر بازگیر خواستار همکاری دانشگاه ایلام در جهت اصلاح خاک‎های شور و گچی کشور عراق شد.

سخنراني دکتر مسعود بازگير استاديار دانشگاه ايلام بصورت ويدئو کنفرانس براي اساتيد و دانشجويان دانشگاه واسط عراق