انتصاب دکتر محمدرضا ولی زاده استادیار دانشگاه ایلام به سمت رئیس پارک علم و فناوری ایلام

طی حکمی از سوی دکتر زلفی گل وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، دکتر محمدرضا ولی زاده استادیار دانشگاه ایلام به سمت رئیس پارک علم و فناوری ایلام منصوب شد.

به گزارش روابط عمومی، در متن حکم وزیر علوم، تحقیقات و فناوری آمده است:

«پس از حمد خدا، درود و صلوات بر محمد و آل محمد (ص)، نظر به مراتب تعهد، تخصص و تجربه جنابعالی و با عنایت به پیشنهاد معاون محترم فناوری و نوآوری، به موجب این حکم به مدت 4 سال به عنوان رئیس پارک علم و فناوری ایلام منصوب می‌شوید».

بنا به این گزارش: دکتر محمد رضا ولی زاده استادیار دانشکده فنی و مهندسی می‌باشد، که از آبان ماه 1400 تاکنون سمت مدیریت امور پژوهشی و فناوری دانشگاه ایلام را عهده‌دار بوده است.

شایان ذکر است، پیش از این، دکتر کامران طاهرپور عضو هیأت علمی دانشگاه ایلام ریاست پارک علم و فناوری ایلام را برعهده داشتند.

روابط عمومی دانشگاه ایلام، ضمن عرض خسته نباشید خدمت دکتر طاهرپور، برای دکتر ولی زاده آرزوی موفقیت دارد.