انتصاب خانم شکوفه همتی زلان به سمت مشاور رئیس دانشگاه ایلام در حوزه بانوان

طی حکمی از سوی دکتر علی‌محمدی رئیس دانشگاه ایلام، خانم شکوفه همتی زلان به سمت مشاور رئیس در حوزه بانوان منصوب شد.

به گزارش روابط عمومی، مشارکت حداکثری بانوان در فعالیت‌های دانشگاه، همکاری در برنامه‌ریزی و اجرای برنامه‌های مرتبط در تأمین، حفظ و ارتقاء سطح سلامت جسمی و معنوی بانوان، انجام نیازسنجی‌های دوره‌ای به منظور شناسایی مشکلات و چالش‌های موجود در حوزه بانوان، توان‌افزایی بانوان برای ایفای نقش‌های چندگانه فردی، خانوادگی، اجتماعی و شغلی بانوان و اهتمام ارتقای آگاهی­‌های دینی و فرهنگی در زمینه حقوق زنان از جمله برنامه‌های خانم همتی زلان در تصدی این سمت جدید می‌باشد.

بنا به این گزارش: پیش از این، خانم دکتر یسری شادمان عضو هیأت علمی دانشکده ادبیات و علوم انسانی عهده‌دار این سمت بود، که برای ایشان در تمام مراحل زندگی آرزوی موفقیت داریم.

روابط عمومی دانشگاه ایلام ضمن تبریک به خانم همتی زلان، برای ایشان در انجام وظایف محوله و پیشبرد اهداف عالی دانشگاه آرزوی موفقیت دارد.