طی حکمی از سوی قائم مقام رئیس بنیاد ملی نخبگان کشور، دکتر محمد ایدی استادیار دانشگاه ایلام به سمت سرپرست بنیاد نخبگان استان ایلام منصوب شد.

به گزارش روابط عمومی، دکتر ایدی عضو هیأت علمی گروه آموزشی مدیریت می‌باشد و از آبان 1400 تاکنون‌ عهده‌دار سمت معاونت پژوهشی دانشکده ادبیات و علوم انسانی بوده است.

شایان ذکر است پیش از این خانم دکتر مژگان صالحی پور عضو هیأت علمی دانشگاه ایلام ریاست بنیاد نخبگان استان ایلام را بر عهده داشتند.

روابط عمومی دانشگاه ایلام ضمن عرض عرض خسته نباشید خدمت خانم دکتر صالحی پور، برای دکتر ایدی آرزوی موفقیت دارد.