بازدید سرزده رئیس دانشگاه از سراهای دانشجویی پسران

دکتر علی‌محمدی رئیس دانشگاه ایلام شب گذشته بصورت سرزده در سراهای دانشجویی پسران حضور یافت و در فضایی صمیمانه با دانشجویان به  گفتگو پرداخت.

به گزارش روابط عمومی، در جریان این بازدید که حجت‌الاسلام و المسلمین مهدوی راد مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، حجت‌الاسلام و المسلمین یعقوبی معاون دفتر نهاد نمایندگی،  دکتر کوخایی زاده معاون آموزش و تحصیلات تکمیلی، دکتر ویسه معاون فرهنگی و اجتماعی، دکتر رشنوادی مشاور رئیس و مدیر حوزه ریاست، دکتر میراب بالو مدیر امور دانشجویی، آقای گراوند معاون مدیر امور دانشجویی و آقای مرادی رئیس اداره سراهای دانشجویی حضور داشتند، دکتر علی‌محمدی با تأکید بر اینکه مدیریت دانشگاه ایلام خود را ملزم به ارتقاء سطح خدمات رفاهی به دانشجویان می‌داند، یادآور شد: رسید به مسائل و مشکلات دانشجویان و احصاء نقطه نظرات آنان یکی از مهمترین دغدغه‌های مدیریت دانشگاه ایلام است و ان شاء الله از تمام ظرفیت‌ها برای حل این مشکلات استفاده خواهد شد.

بنا به این گزارش: در این دیدارها، دانشجویان به بیان مسائل و نقطه نظرات خود پرداختند و  دکتر علی‌محمدی هم با استقبال از نظرات آنان، دستورات لازم را برای حل مسائل مورد نظر صادر کردند.