پیام تبریک دکتر علی محمدی رئیس دانشگاه ایلام به مناسبت عید سعید فطر

دکتر علی‌محمدی رئیس دانشگاه ایلام به مناسبت فرا رسیدن عید سعید فطر پیامی تبریکی صادر کردند.

به گزارش روابط عمومی، متن پیام به شرح زیر است:

بسم الله الرحمن الرحیم

«أللّهُمَّ أهْلَ الکِبریآء وَالعَظَمَة وأهلَ الجُودِ وَالجَبَروتِ وَأهلَ العَفْوِ وَالرَّحْمَة»

ماه رمضان، ماه عبادت، بندگی و ذکر و یاد خدا پایان یافت و عید سعید فطر به عنوان پاداش خداوند متعال به روزه دارانی، که توفیق عبادت، بندگی، تهذیب و تزکیه نفس در این ماه مبارک را یافتند، فرا رسید. عید سعید فطر پایان ضیافت الهی و روزی است که خداوند متعال پاداش ویژه و هدایای خاص خود را به مومنان روزه دار و شب زنده داران بیدار دل، که به غباررویی دل، پالایش نفس و تلاش برای به دست آوردن رضای قادر متعال پرداختند، نثار خواهد کرد و بدین لحاظ این عید سعید، یقیناً آغازی دیگر و تولدی مجدد است. اینجانب، عید سعید فطر را به مردم شریف استان ایلام، اساتید محترم، کارکنان بزرگوار و دانشجویان عزیز دانشگاه ایلام صمیمانه تبریک و تهنیت عرض نموده، از درگاه حضرت حق؛ سلامتی، کامیابی و رستگاری همگان را مسئلت می نمایم.

با آرزوی توفیق الهی

طاهر علی‌محمدی