هفته خوابگاه های دانشجویی در قالب برنامه های متنوع طی هفته جاری در دانشگاه ایلام برگزار می‌گردد

دکتر میراب بالو  مدیر امور دانشجویی دانشگاه ایلام، گفت: هفته خوابگاه‌های دانشجویی  دانشگاه ایلام، در قالب برنامه‌های متنوع از تاریخ 24 لغایت 30 اردیبهشت برگزار می‌گردد.

به گزارش روابط عمومی دکتر مجید میراب بالو مدیر امور دانشجویی  دانشگاه با بیان این خبر، اظهار داشت: همه ساله در اردیبهشت ماه به منظور تمرکز و توجه بیشتر به مسائل و مشکلات خوابگاه‌ها و جلب مشارکت حداکثری دانشجویان در تسهیل امور و ارتقاء کیفیت زندگی دانشجویی، روزهای این هفته از سوی وزارت علوم نامگذاری و برنامه‌های متعددی متناسب با هر روز در  سطح دانشگاه‌ها  برگزار می‌شود، که در همین راستا در سال جاری نیز هفته خوابگاه‌های دانشجویی دانشگاه ایلام با شعار «خوابگاه دانشجویی، مشارکت اجتماعی و سلامت جمعی»، طی یک هفته از تاریخ روز شنبه 24 لغایت جمعه 30 اردیبهشت ماه در خوابگاه‌های دانشجویی برگزار می‌شود.

مدیر امور دانشجویی دانشگاه با بیان اینکه جشن هفته خوابگاه‌ها روز سه شنبه 27 اردیبهشت برگزار می‌شود،  گفت: این جشن با حضور هیئت رئیسه دانشگاه و دانشجویان عزیز از ساعت 20:30 با برنامه‌های متنوع و شاد در سالن آیت الله حیدری برگزار خواهد شد.

دکتر میراب بالو، افزود: بازدید ریاست محترم دانشگاه از خوابگاه‌های دانشجویی، انتخاب اتاق نمونه، برگزاری مسابقات ورزشی در خوابگاه‌ها، برگزاری ایستگاه سلامت، مسابقه آشپزی و برگزاری اردو‌های دانشجویی از جمله برنامه‌های این هفته می‌باشد.