مراسم تقدیر از 180 تن از دانشجویان برتر دانشگاه ایلام برگزار گردید

با هماهنگی و برنامه‌ریزی معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه و همزمان با دهه سرآمدی آموزش، طی مراسم با شکوهی با حضور دکتر علی‌محمدی رئیس دانشگاه، حجت‌الاسلام و المسلمین یعقوبی معاون دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، معاونین و تعداد زیادی از اساتید و دانشجویان، صبح امروز در محل سالن آیت الله حیدری  از 180 تن از دانشجویان برتر مقاطع  کاردانی، کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری دانشگاه ایلام تقدیر به عمل آمد.

به گزارش روابط عمومی، دکتر علی‌محمدی رئیس دانشگاه در این مراسم با گرامیداشت یاد و خاطره استاد شهید مرتضی مطهری، بزرگداشت روز معلم و تبریک دهه سرآمدی آموزشی، با بیان اینکه «کسب علم» در مکتب اسلام دارای ارزش و فضیلت والایی است، یادآور شد:  اهمیت جایگاه معلم و اهتمام ویژه به بزرگداشت روز معلم به جهت ارزش ذاتی علم است و دانشجویان عزیز نیز از آن جهت که در مسیر علم آموزی و آراسته شدن به زیور علم و دانش هستند، صاحب عزت و کرامت خواهند بود.

رئیس دانشگاه لازمه کسب موفقیت دانشجویان در عرصه‌های مختلف زندگی و از جمله  در عرصه علم را اهتمام به مطالعه و تزکیه نفس بر اساس برنامه‌ریزی دانست و گفت: امروزه بیشتر جوانان ما و به ویژه دانشجویان، متأسفانه به علت عدم برنامه‌ریزی با اتلاف وقت مواجه هستند و لذا بیشتر وقت خود را به امور بیهوده و از جمله حضور در فضای مجازی (که پر از مطالب بیهوده و کذب است) می‌گذرانند، که هیچ دستاوردی برای آنان به همراه ندارد.

دکتر علی‌محمدی با بیان اینکه هیچ کار و هدفی بدون برنامه‌ریزی به نتیجه مطلوب منتج نخواهد شد، به اهمیت برنامه‌ریزی در سیره نظری و عملی اهل بیت علیهم‌السلام اشاره کرد و اظهار داشت: طبق فرموده امام کاظم (ع)، انسان باید اوقات شبانه‌روزى خود را به چهار قسمت، شامل: 1 ـ قسمتى براى مناجات با خدا، 2 ـ قسمتى براى تهیّه معاش، 3 ـ قسمتى براى معاشرت با برادران و افراد مورد اعتماد، 4 ـ و قسمتى را هم براى درک لذّت هاى حلال (و تفریحات سالم)، تقسیم نماید، تا مانع اتلاف وقت  و انرژی  شده و زمینه تحقق اهداف و رسیدن به موفقیت برای وی حاصل ‌گردد.

رئیس دانشگاه در بخش دیگری از سخنان خود با توصیه به دانشجویان در جهت قانونگرایی و رعایت دستورالعمل‌های دانشگاهی، احترام به اساتید، اهتمام به مطالعه و تحقیق، رعایت پوشش اسلامی و انجام فعالیت‌های فوق برنامه فرهنگی و ورزشی، یادآور شد: از دانشجویان عزیز انتظار دارم با برنامه‌ریزی دقیق از تمام ظرفیت‌ها و امکانات موجود دانشگاه استفاده کنند و ضمن مطالعه و تحقیق به فعالیت‌های فوق برنامه فرهنگی و ورزشی هم اهتمام جدی داشته باشند.

پیش از ایشان، دکتر کوخایی زاده معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه توضیحاتی را در زمینه وضعیت آموزشی دانشگاه و برنامه‌های آتی ارائه کرد.

سپس دکتر ضیایی مدیر دفتر استعدادهای درخشان مکانیسم انتخاب دانشجویان برتر در مقاطع مختلف تصیلی را تشریح نمود.

در پایان مراسم در میان تشویق‌های گرم حاضرین در مراسم،  از 180 تن از دانشجویان برتر مقاطع  کاردانی، کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری دانشگاه با اهدای لوح و هدیه تقدیر به عمل آمد.