نشست رئیس دانشگاه ایلام و نیروهای تحت پوشش شرکت های خدماتی برگزار گردید

با هماهنگی و برنامه‌ریزی معاونت پشتیبانی و منابع انسانی و به مناسبت هفته بزرگداشت کار و کارگر، نشست صمیمانه دکتر علی‌محمدی رئیس دانشگاه و نیروهای تحت پوشش شرکت‌های خدماتی با حضور دکتر شیری معاون پشتیبانی و منابع انسانی و آقای لطفی مقدم مدیر امور اداری و پشتیبانی، صبح دیروز در محل سالن فرزانگان برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی، دکتر علی‌محمدی رئیس دانشگاه در این نشست با تبریک هفته کار و کارگر و تقدیر از زحمات خالصانه نیروهای تحت پوشش شرکت‌های خدماتی دانشگاه ایلام، به جایگاه رفیع کارگر در اسلام اشاره کرد و اظهار داشت: امام صادق علیه الاسلام کار و تلاش در راه تأمین معاش خانواده  را همسان با جهاد در راه خدا قلمداد کرده و فرموده است: «الکاد علی عیاله کالمجاهد فی سبیل‌الله؛ آن که برای تأمین معاش خانواده‌اش تلاش کند، همانند رزمنده در راه خدا است».

دکتر علی‌محمدی با تشکر از تلاش‌های بی‌وقفه و خالصانه نیروهای تحت پوشش شرکت‌های خدماتی دانشگاه، یادآور شد: شما عزیزان به عنوان «یاوران علمی»، تأثیر بسزایی در پیشبرد امور علمی دانشگاه دارید، که امید داریم با تدابیر مقامات دولت و مجلس طرح ساماندهی نیروهای شرکتی به سرانجام برسد و شاهد تبدیل وضعیت شما عزیزان باشیم.

در ادامه نیروهای شرکتی تحت پوشش شرکت‌های خدماتی دانشگاه به بیان سؤالات، نظرات، پیشنهادت و دغدغه‌های مورد نظر خود پرداختند و دکتر علی‌‌محمدی، دکتر شیری و آقای لطفی مقدم هم به صورت مبسوط به سؤالات آنها پاسخ دادند.