تقدیر معاون رئیس جمهور و وزیر علوم، تحقیقات و فناوری از رئیس اداره شاهد و ایثار گر دانشگاه ایلام

دکتر قاضی زاده هاشمی معاون رئیس جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران کشور و دکتر زلفی گل وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با اهدای لوحی از تلاش‌های صادقانه و اقدامات مجدانه جناب آقای عبدالسلام حاجی زاده رئیس اداره شاهد و ایثارگر دانشگاه ایلام تقدیر و تشکر بعمل آوردند.

به گزارش روابط عمومی، دکتر قاضی زاده هاشمی معاون رئیس جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران کشور و دکتر زلفی گل وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با اهدای لوحی از جناب آقای عبدالسلام حاجی زاده رئیس اداره شاهد و ایثارگر دانشگاه ایلام به جهت کسب عنوان «همیار برگزیده طرح شاهد» در وزرات علوم، تحقیقات و فناوری در سال 1401 تقدیر و تشکر بعمل آوردند و تأکید کردند در سی و دومین سالروز فرمان تاریخی حضرت امام خمینی (ره) برای اجرای «طرح شاهد»، ضمن ارج نهادن به تلاش‌های صادقانه و اقدامات مجدانه جنابعالی در خدمت به جامعه معزز ایثارگران، عزت و سربلندی شما را از درگاه پروردگار متعال مسألت داریم.

روابط عمومی دانشگاه ایلام با تبریک صمیمانه این موفقیت ارزشمند خدمت جناب آقای حاجی زاده و خانواده بزرگ دانشگاه ایلام، موفقیت ایشان در پیشبرد اهداف عالی دانشگاه را از درگاه خداوند متعال خواهانیم.