انتصاب دکتر یونس عباسی طیولا به سمت مشاور رئیس و سرپرست اداره حراست دانشگاه ایلام

طی حکمی از سوی دکتر علی‌محمدی رئیس دانشگاه ایلام، دکتر یونس عباسی‌ طیولا به سمت مشاور رئیس و سرپرست اداره حراست دانشگاه ایلام منصوب شد.

به گزارش روابط عمومی، حفظ آرامش محیط دانشگاه،‌ احترام به شأن و کرامت والای دانشگاهیان، تعامل سازنده با معاونت‌ها، دانشکده‌ها و مدیریت‌های مختلف دانشگاه، ایجاد بستر امن برای فعالیت سالم علمی، پژوهشی، فرهنگی و دینی، اهتمام در جهاد تبیین، فضاسازی برای اجرای اسناد بالادستی دانشگاهی، اهتمام در تحقق بخشیدن به سه شعار اساسی حراست اثرگذار، تصمیم‌ساز و پاسخگو، تلاش برای اجرای سند اسلامی شدن دانشگاه، اهتمام ویژه برای تحقق اهداف راهبردی حراست در راستای اصلاح و تقویت امور و هوشمند سازی فعالیت‌های اداره حراست از جمله برنامه‌های اصلی دکتر عباسی در تصدی این سمت جدید می‌باشد.

بنا به این گزارش، در شش سال گذشته دکتر عبدالعلی کرمشاهی دانشیار دانشکده کشاورزی این سمت را عهده‌دار بود، که برای ایشان در تمام مراحل زندگی آرزوی موفقیت داریم.

روابط عمومی دانشگاه ایلام ضمن تبریک به دکتر عباسی، برای ایشان در انجام وظایف محوله و پیشبرد اهداف عالی دانشگاه آرزوی موفقیت دارد.