انتخاب مرکز مشاوره دانشگاه ایلام بعنوان مرکز مشاوره دانشجویی فعال دانشگاه‌های منطقه پنج کشور

در ادامه موفقیت‌های مرکز حوزه معاونت دانشجویی دانشگاه ایلام، مرکز مشاوره دانشگاه بعنوان مرکز مشاوره دانشجویی فعال مراکز مشاوره دانشگاه‌های منطقه پنج کشور انتخاب گردید.

به گزارش روابط عمومی، در سی و دومین گردهمایی روسای مراکز مشاوره دانشگاه‌های سراسر کشور، مرکز مشاوره دانشگاه ایلام به مدیریت خانم طیبه عطابیگی به جهت ارائه خدمات مناسب بهداشتی و روانی و تلاش برای ارتقاء سلامت روانی و اجتماعی دانشجویان، بعنوان مرکز مشاوره دانشجویی فعال مراکز مشاوره دانشگاه‌ها و موسات آموزش عالی منطقه پنج کشور انتخاب گردید و مورد تقدیر قرار گرفت.