ارتقای 38 پله‌ای رتبه دانشگاه ایلام در نظام رتبه‌بندی وبومتریکس در سال 2021

بر اساس آخرین نتایج اعلام‌شده از سوی نظام رتبه‌بندی وبومتریکس در جولای 2021، دانشگاه ایلام با 38 پله ارتقاء، رتبه 3042 جهانی و 76 کشوری را کسب کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، بر اساس آخرین نتایج اعلام‌شده از سوی نظام رتبه‌بندی وبومتریکس در جولای 2021، دانشگاه ایلام توانست رتبه 3042 جهانی و  رتبه 76 کشوری (کل دانشگاه‌ها و مراکز پژوهشی کشور شامل دانشگاه‌های جامع، صنعتی و هنر، دانشگاه‌های آزاد اسلامی، پژوهشگاه‌ها و دانشگاه‌های علوم پزشکی) کشور را کسب کند.

بنا به این گزارش: بر اساس جدیدترین ارزیابی منتشرشده نظام رتبه‌بندی وبومتریکس در مرداد 1400، در مجموع  704 مؤسسه ایرانی در فهرست 31 هزار مؤسسه علمی این رتبه‌بندی قرار دارند، که در این میان دانشگاه ایلام رتبه 76 کشور را کسب کرده است.

این گزارش می‌افزاید: رتبه جهانی دانشگاه ایلام  در سال 2020 به ترتیب 3080 جهانی و 80 کشوری بوده، که بدین ترتیب شاهد صعود 38 پله‌ای در رتبه جهانی و 4 پله‌ای ارتقاء در رتبه کشوری دانشگاه ایلام می‌باشیم.

یادآور می‌شود: نظام رتبه‌بندی وبومتریکس حدود 31000 مرکز علمی - ‌پژوهشی جهان را بر اساس معیارهایی، شامل: قابلیت مشاهده پذیری وب سایت مؤسسات، تعداد ارجاعات دریافتی از 210 محقق برتر، تعداد مقالات پر استناد و 10 درصد برتر طی سال‌های 2019-2015 رتبه‌بندی می‌کند و این رتبه‌بندی توسط آزمایشگاه سایبرمتریک اسپانیا به ‌صورت دو بار در سال انجام می‌‌گیرد.

ارتقاي 38 پله‌اي رتبه دانشگاه ايلام در نظام رتبه‌بندي وبومتريکس در سال 2021