مجوز راه‌اندازی مجله مطالعات تطبیقی حقوق کشورهای اسلامی اخذ گردید

با موافقت  وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، مجوز راه‌اندازی مجله الکترونیکی و غیر برخط «مطالعات تطبیقی حقوق کشورهای اسلامی» اخذ گردید.

به گزارش روابط عمومی، با پی‌گیری‌ها و رایزنی‌های دکتر پرویز باقری دانشیار گروه حقوق دانشگاه ایلام و با موافقت هیأت نظارت بر مطبوعات وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، مجوز راه‌اندازی مجله الکترونیکی و غیر برخط «مطالعات تطبیقی حقوق کشورهای اسلامی» اخذ گردید.

بنا به این گزارش: هدف از راه‌اندازی مجله مطالعات تطبیقی حقوق کشورهای اسلامی، انتشار جدیدترین تولیدات علمی با رویکرد تطبیقی در قلمرو رشته حقوق در میان کشورهای اسلامی است.

این گزارش می‌افزاید: این مجله تلاش می‌کند دستاوردهای نظام‌های مختلف حقوقی در کشورهای اسلامی را به جامعه علمی کشور معرفی و راهنمایی لازم را برای قانونگذارن، سیاستگذاران، دادرسان و وکلای ارجمند فراهم نماید.

یادآور می‌شود: البته مطالعه تطبیقی می‌تواند به مطالعه میان فقه و حقوق و حقوق و سایر رشته‌های علمی نیز منجر شود.

مجوز راه‌اندازي مجله مطالعات تطبيقي حقوق کشورهاي اسلامي اخذ گرديد