عملکرد دانشگاه ایلام در زمینه توسعه و ترویج فرهنگ نماز در سال 1399 شایسته تقدیر ویژه شناخته شد

عملکرد سال 1399 دانشگاه ایلام در حوزه توسعه و ترویج نماز از سوی هیأت داوران ستاد اقامه نماز استان ایلام شایسته تقدیر ویژه شناخته شد.

به گزارش روابط عمومی، بر اساس نظر هیأت داوران ستاد اقامه نماز استان ایلام، مجموعه فعالیت‌های دانشگاه ایلام در زمینه توسعه و ترویج فرهنگ نورانی نماز در سال 1399 شایسته تقدیر شناخته شد و به همین مناسبت دکتر محمد نوذری استاندار ایلام و رئیس شورای اقامه نماز استان با اهداء لوح تقدیری از خدمات ارزنده دکتر علی‌اکبری رئیس دانشگاه ایلام و همکاران ایشان در این زمینه تقدیر و تشکر بعمل آوردند.