درگذشت نابهنگام دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه ایلام

در کمال ناباوری و حسرت، نوای پر مهر فرج‌الله ظفری دانشجوی ترم آخر کارشناسی ارشد رشته جغرافیا و برنامه‌ریزی شهری - آمایش شهری، به علت عارضه قلبی خاموش گردید.

در این روز های غم انگیز و دشوار که هر روز شاهد خزان سرمایه‌های گرانبها و گل‌های سرسبد بوستان زندگی‌مان هستیم، خبر خاموشی ناباورانه نوای پر مهر دانشجوی دانشگاه ایلام، برادر عزیز، معلم نیکنام، انسان وارسته و خوش قلب، شادروان فرج‌الله ظفری دانشجوی ترم آخر کارشناسی ارشد رشته جغرافیا و برنامه‌ریزی شهری - آمایش شهری، از استان کهکیلویه و بویر احمد، شهرستان بهمئی، شهر لیکک بر اثر عارضه قلبی، موجب تالم و تاثر فراوان گردید. این ضایعه سنگین را به فرزندان گرامی،  خانواده داغدار، دانشجویان همکلاسی عزیز، اساتید ارجمند  و همه کسانی که به انحاء مختلف سوکوار ایشان هستند تسلیت عرض نموده، از پروردگار مهربان برای آن عزیز سفر کرده مغفرت، رحمت واسعه و علو درجات الهی و برای خانواده داغدار شکیبایی مسالت می‌نماییم.