دانشگاه ایلام برای چهارمین بار طی سالیان اخیر بعنوان دستگاه برتر جشنواره شهید رجایی استان ایلام برگزیده شد

در بیست و چهارمین جشنواره شهید رجایی، دانشگاه ایلام برای چهارمین بار طی سالیان اخیر؛ بعنوان دستگاه برتر برگزیده شد.

به گزارش روابط عمومی، بیست و چهارمین جشنواره شهید رجایی با حضور استاندار ایلام، دکتر علی‌اکبری رئیس دانشگاه ایلام و مسئولان کشوری و لشگری استان، صبح روز سه شنبه 1400/06/09 در محل سالن شهید رجایی استانداری برگزار گردید و بر اساس ارزیابی انجام،  دانشگاه ایلام برای چهارمین بار طی سالیان اخیر در شاخص «اقدامات برجسته و تخصصی دستگاه‌های استانی» در سال 1399؛ حائز رتبه برتر گردید.

بنا به این گزارش: دانشگاه ایلام در جشنواره شهید رجایی استان به ترتیب در سال‌ 1395 در بخش شاخص‌های ویژه، در سال 1396 در شاخص اقتصاد مقاومتی و در سال 1398 در شاخص میز خدمت  نیز حائز رتبه برتر گردیده است.

این گزارش می‌افزاید: جشنواره شهید رجایی به منظور شناسایی و تقدیر از تلاشگران عرصه خدمت به نظام مقدس جمهوری اسلامی ‌و ملت ایران، همچنین نهادینه ‌کردن فرهنگ ارتقا و بهبود عملکرد دستگاه‌های اجرایی در سطوح مختلف هر سال در سطوح ملی و استانی برگزار می‌شود.