تمدید و ارتقاء مجوز آزمایشگاه معتمد سازمان محیط زیست استان توسط آزمایشگاه مرکزی دانشگاه

خانم سلطانی مدیر آزمایشگاه مرکزی دانشگاه عنوان کرد: گواهینامه معتمد سازمان محیط زیست استان ایلام، که قبلاً توسط آزمایشگاه مرکزی دانشگاه ایلام اخذ شده بود، تمدید و ارتقا یافت.

به گزارش روابط عمومی، خانم مهاز سلطانی مدیر آزمایشگاه مرکزی دانشگاه، با بیان این خبر اظهار داشت: با حمایت و پشتیبانی‌های صورت گرفته، مجوز آزمایشگاه مرکزی دانشگاه ایلام بعنوان آزمایشگاه معتمد محیط زیست استان ایلام تمدید گردید، که این مهم  با توجه به توانمندی و قابلیت‌های آزمایشگاه مرکزی دانشگاه ایلام از نظر نیروی انسانی متخصص و دستگاه‌های با تکنولوژی بالا، دقت و سرعت در انجام آنالیز و پارامترهای بیولوژی و شیمی مورد آنالیز،  انجام گرفته است.

خانم سلطانی یادآور شد: ضمناً اخیراً این آزمایشگاه توانسته است، که یک سری پارامترهای جدید را مورد آنالیز و ارزیابی قرار دهد، که موجب ارتقای گواهینامه آزمایشگاه معتمد محیط زیست  استان گردید.