تقدیر معاون وزیر و رئیس سازمان امور دانشجویان کشور از معاون دانشجویی دانشگاه ایلام

معاون وزیر و رئیس سازمان امور دانشجویان کشور با اهداء لوحی، از مشارکت دلسوزانه و نقش اثربخش دکتر مهدی صیدی  معاون دانشجویی در اجرای طرح ارتقاء فضاهای رفاهی، ورزشی و بهداشتی دانشگاه ایلام تقدیر بعمل آورد.

به گزارش روابط عمومی، دکتر مجتبی صدیقی معاون وزیر و رئیس سازمان دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، با اهداء لوحی از پشتکار و همکاری دکتر مهدی صیدی معاون دانشجویی دانشگاه ایلام در اجرای طرح ارتقاء فضاهای رفاهی، ورزشی و بهداشتی دانشگاه ایلام تقدیر بعمل آورد.

دکتر صدیقی در این لوح اهدایی با تأکید بر اینکه، این تلاش خالصانه نشان از شایستگی، تعهد و تلاش در تحقق رسالت دانشگاه  ایلام در پاسخ گویی، مسئولیت پذیری و پیشتازی دارد، مراتب قدردانی خود را از مشارکت دلسوزانه و نقش اثربخش دکتر صیدی در اجرای طرح ارتقاء فضاهای رفاهی، ورزشی و بهداشتی دانشگاه ایلام بعمل آورده است.