پیام تبریک مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ایلام به مناسبت روز پزشک

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ایلام با صدور پیامی  روز پزشک را به همه پزشکان متعهد کشور و بخصوص دست اندرکاران مبارزه با کرونا تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی، همزمان با یکم شهریور ماه و بزرگداشت ابوعلی سینا و روز پزشک، حجت‌الاسلام و المسلمین دکتر غیاثی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ایلام پیام تبریکی به شرح ذیل صادر کردند:

یکم شهریورماه، روز بزرگداشت ابوعلی سینا و روز پزشک، فرصتی مغتنم برای گرامیداشت زحمات و تلاش‌های پزشکان کشور است، که بعد از بحران کرونا مجاهدت بی‌نظیری را در مقابله با این مهمان ناخوانده و حفظ سلامتی مردم به نمایش گذاشتند.

اینجانب ضمن تسلیت ایام عزاداری اسوه اخلاص و فداکاری حضرت ابا عبدالله الحسین (ع)، این روز فرخنده را به جامعه پزشکی کشور و استان ایلام و بخصوص دست اندرکاران حوزه سلامت و مبارزه با کرونا، که دلسوزانه و متعهدانه با تلاش‌ها و مجاهدت‌های شبانه‌روزی و خستگی ناپذیر خود، برای حفظ سلامت مردم تلاش کردند و امید را برای جامعه به ارمغان آوردند  تبریک می‌گویم و امید دارم همه  این عزیزان در پناه خداوند متعال تندرست و سلامت باشند.