تقدیر مدیرکل امور فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم از آقای وحید ملکی کارشناس انجمن‌های علمی دانشگاه ایلام

مدیرکل امور فرهنگی و اجتماعی وزارت عتف با اهداء لوحی از آقای وحید ملکی کارشناس انجمن‌های علمی دانشگاه ایلام به جهت همکاری در برگزاری سیزدهمین جشنواره بین‌المللی حرکت تقدیر بعمل آرود.

به گزارش روابط عمومی، دکتر محمد هادی عسکری مدیرکل امور فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با اهداء لوح تقدیری از همکاری‌های صادقانه و متعهدانه و تلاش‌های خستگی ناپذیر آقای وحید ملکی کارشناس انجمن‌های علمی دانشجویی دانشگاه ایلام در برگزاری سیزدهمین جشنواره بین‌المللی حرکت تقدیر بعمل آرود.

تقدير مديرکل امور فرهنگي و اجتماعي وزارت علوم از آقاي وحيد ملکي کارشناس انجمن‌هاي علمي دانشگاه ايلام