اخذ مجوز دو رشته تحصیلی کارشناسی ارشد

دکتر نعمتی معاون آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه عنوان کرد: در ادامه روند توسعه رشته‌های تحصیلات تکمیلی، مجوز رشته‌های کارشناسی ارشد فیزیولوژی ورزشی و تندرستی و مربیگری کسب و کار اخذ گردید.

به گزار ش روابط عمومی، دکتر مصطفی نعمتی معاون آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه درباره فرآیند اخذ مجوز رشته تحصیلی کارشناسی ارشد فیزیولوژی ورزشی و تندرستی، بیان داشت: رشته فیزیولوژی ورزشی، تعامل بین فعالیت بدنی، فعالیت ورزشی و واکنش‌های فیزیولوژیکی بدن را مورد مطالعه و بررسی قرار می‌دهد، که در راستای توسعه رشته‌های تحصیلات تکمیلی دانشگاه ایلام، اخذ مجوز این رشته در دستو رکار قرار گرفت و در نهایت با پی‌‌گیری‌های بعمل آمده دفتر گسترش آموزش عالی وزارت علوم با اخذ مجوز این رشته موافقت بعمل آورد.

دکتر نعمتی در زمینه اخذ مجوز رشته تحصیلی کارشناسی ارشد مربیگی کسب و کار، گفت: رشته تحصیلی مربیگری کسب و کار به دنبال پرورش افراد توانمند در ایجاد کسب و کارهای نوپا، پرورش افراد توانمند در انجام مربیگری و  پرورش افراد توانمند در طراحی و استقرار فرایند مربیگری در کسب و کارها و سازمان‌ها می‌باشد، که خوشبخانه مجوز این رشته تحصیلی نیز از سوی دفتر گسترش آموزش عالی وزارت علوم برای دانشگاه ایلام صادر شد.